Oferta de Pasti 2016

Petreceți Sfintele sărbători pascale la Pensiunea Lostrița!

Vă punem la dispoziție un pachet special ce conține trei nopți de cazare (intrare cu cină și ieșire cu mic dejun), trei mese pe zi, masă festivă de Paști (în duminica de după înviere). În cadrul mesei festive se oferă băutura din partea casei - vinul casei, pălincă, afinată, cireșată, apa și cafea.

Toate mesele sunt servite a-la-carte din meniul pus la dispoziție (cu specific tradițional românesc).

Menul mesei festive este compus din

  • aperitiv - caș de oaie, drob, ouă roșii, pastramă de oaie afumată, cârnați de oaie, ceapă verde, ridichi, salată boeuf;
  • friptură de miel;
  • borș de miel;
  • pască;
  • cozonac.

COPIII VOR FI INVITAȚI LA UN CONCURS DE CIOCNIT OUă ROȘII

Tariful pentru un pachet este de 180 euro/persoană. Copiii până la 12 ani sunt neplătitori, pentru copiii cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani se achită un tarif de 90 euro/copil iar peste 16 ani se achită tariful întreg. Binențeles că pentru copiii neplătitori se asigură loc la masă.

Rezervarea este confirmată în momentul achitării unui avans de 30% din tariful pachetului, diferența de 70% urmând a se achita pana pe data de 15 aprilie.

În imediata apropriere a pensiunii (3 km) este amplasată o biserică cu o vechime de 500 ani, monument istoric, unde Pr. Cristian vă invită la slujba de Înviere.